ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ!
3 Ιουνίου, 2017

Φροντίστε το δέρμα σας

Τα επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ κάνουν θαύματα! Φροντίζοντας συστηματικά το δέρμα σας σύμφωνα με τις συμβουλές της αισθητικού ή του δερματολόγου σας, θα καταφέρετε να αποκτήσετε μία υγιή επιδερμίδα πάνω στην οποία θα αναδειχθεί το μακιγιάζ σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χωρίς εντατικές – και όχι τόσο αποτελεσματικές- προσπάθειες της τελευταίας στιγμής.

Αψεγάδιαστη βάση

Τα υλικά σε συνδυασμό με τις τεχνικές που θα χρησιμοποιήσει ο/η make up artist θα πρέπει να στοχεύουν σε ένα φυσικό αλλά αψεγάδιαστο αποτέλεσμα που θα αναδείξει την ομορφιά σας και δε θα σας κάνει να φαίνεστε από κοντά, όπως δυστυχώς έχουμε δει πολλές φορές, ψεύτικη. Εκτός από το φωτογραφικό φακό, θα σας δει ο άντρας της ζωής σας και οι δικοί σας άνθρωποι εκείνη την ημέρα. Τι καλύτερο από το να εμφανιστείτε φρέσκια και ανάλαφρη;

Φρύδια

Τα φρύδια αποτελούν σημαντικό στοιχείο του προσώπου μας αφού τονίζουν τα χαρακτηριστικά μας, τα «δένουν» μεταξύ τους και καθορίζουν το τελικό αποτέλεσμα του μακιγιάζ. Αυτό σημαίνει ότι η φροντίδα τους είναι απαραίτητη! Συζητήστε με τον/την ειδικό το ιδανικό σχήμα για σας και αφεθείτε στα χέρια τους την ημέρα του μακιγιάζ. Το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει!

Μή φοβάστε τις βλεφαρίδες!

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες δίνουν έντασή στο βλέμμα ενώ τις «αγαπάει» και ο φακός! Υπάρχει πλέον τόσο μεγάλη ποικιλία στα σχέδια και ευκολία στην εφαρμογή τους όπου με την καθοδήγηση του/της make up artist, θα βρείτε αυτές που σας ταιριάζουν και θα τονίσουν τα μάτια σας χωρίς να κάνουν την εμφάνισή σας υπερβολική ή «ξένη». Μία δοκιμή θα σας πείσει!

Αρμονία

Για ένα ισορροπημένο look, το νυφικό μακιγιάζ θα πρέπει να συμβαδίζει με το στυλ σας, με το ύφος του γάμου (ρομαντικό, σικ, boho κτλ) αλλά και με την εποχή. Μπορεί να μας ταιριάζει και να μας αρέσει πολύ, για παράδειγμα, μία μαύρη, αυστηρή γραμμή eyeliner. Πώς θα φαινόταν όμως με ένα ρομαντικό νυφικό και αέρινα μαλλιά; Είναι φυσικό να θέλουμε το κάτι παραπάνω αυτή την ξεχωριστή μέρα, αλλά η αρμονία στο στυλ είναι αυτά που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

MINA KOMINH
MAKEUP ARTIST