ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟ ΔΕΡΜΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΑΣ!
3 Ιουνίου, 2017

  1. Επισκεφτείτε την αισθητικό ή το δερματολόγο σας 6 μήνες πριν την ημερομηνία του γάμου, για να αντιμετωπίσετε τυχόν δερματικά προβλήματα που υπάρχουν.
  2. Αφεθείτε στα χέρια μου για τέλειο σχηματισμό φρυδιών που θα αναδείξει το μακιγιάζ που θα επιλέξουμε. Αν θελήσουμε να αλλάξουμε το σχήμα, θα χρειαστούν περίπου 3 συναντήσεις σε διάστημα 3 εβδομάδων η μία από την άλλη.
  3. Επισκεφθείτε την αισθητικό σας για βαθύ καθαρισμό προσώπου αν η επιδερμίδα σας είναι λιπαρή .
  4. Χρησιμοποιήστε μάσκες και απελπιστικά προϊόντα ( για λιπαρές επιδερμίδες) κατάλληλα για την επιδερμίδα σας 1-2 φορές την εβδομάδα τον τελευταίο μήνα τουλάχιστον.
  5. Προγραμματίστε την αποτρίχωση σας τουλάχιστον 3-4 μέρες πριν την ημέρα του γάμου.
  6. Το βράδυ πριν το γάμο, απλά καθαρίστε καλά το πρόσωπό σας και εφαρμόστε την ενυδατική σας. Το ίδιο και το επόμενο πρωί.
  7. Αποφεύγουμε την έκθεση στον ήλιο το τελευταίο διάστημα πριν το γάμο, για να μην αλλάξει το χρώμα της επιδερμίδας μας και επομένως το αποτέλεσμα του μακιγιάζ, καθώς και για να προφυλαχτούμε από πιθανά εγκαύματα και αφυδάτωση.
  8. Δεν κάνουμε αποτρίχωση τις τελευταίες 2 μέρες για να αποφύγουμε ερεθισμούς.
  9. Δεν πειραματιζόμαστε με καινούρια προϊοντα τον τελευταίο μήνα πριν το γάμο, ώστε να αποφύγουμε πιθανές δυσάρεστες παρενέργειες.
  10. Προσέχουμε τον εαυτό μας. Ακολουθούμε ισορροπημένη διατροφή, πίνουμε πολύ νερό, διαχειριζόμαστε το άγχος μας, ξεκουραζόμαστε και απολαμβάνουμε τις όμορφες στιγμές!